Можливо, з'являться дешевші Apple Watch. За одним з інсайдерів, компанія може розробити Apple Watch SE з більш дешевими деталями і трохи застарілим дизайном, але з тим же приголомшливим програмним забезпеченням і інтеграцією Apple, які клієнти люблять від моделей Apple Watch поточного покоління.

Читайте Знай в Google News!

Згідно з витоком, пристрій по суті замінить Apple Watch Series 3 у поточному списку Apple.

Apple Watch, фото: iphones
Apple Watch, фото: iphones

На iPhone брендинг " SE " по суті означає, що Ви отримуєте найновіший і найкращий процесор Apple у складі старого пристрою - і, схоже, так буде і з Apple Watch. Згідно з витоком, пристрій буде мати дизайн, схожий на Apple Watch Series 3, але з новим процесором S6, який не буде випущений до виходу Apple Watch Series 6. Він також буде пропонувати 16 ГБ пам'яті, Bluetooth 5.0 і опцію для стільникових моделей.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Може бути ще одне обмеження. За словами Комії, Apple Watch se будуть доступні тільки в моделі з діаметром 42 мм, тому ви не зможете отримати модель меншого розміру, якщо не виберете 40-мм Series 5.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.