Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Фото: Анна Філатова

О 5-6 годині ранку 20 серпня на вулиці Саперно-Слобідській у Києві легковий автомобіль збив лося, який два роки жив у лісопосадках неподалік. Про це повідомив засновник dtp.kiev.ua Влад Антонов.

Коли на місце прибула поліція, лось був в агонії й незабаром помер.

За словами Антонова, від зіткнення в автомобіля вибило стекла.

Фото: Анна Філатова

Журналіст повідомив, що за останній рік тричі брав участь у спробах відловити лося та відправити до зоопарку або до заміського лісгоспу, проте було складно його присипити. Лось бігає схилами зі швидкістю 15-20 км/год, і було неможливо підійти на потрібну відстань, аби вистрілити шприцем із седативним розчином.

У Kyiv Animal Rescue Group тоді пояснювали сайту Сьогодні, чому лося спіймати майже неможливо.

«Річ у тім, що тварина дуже швидко пересувається від району проспекту Науки до Лисої гори. Для того, щоб її зловили, потрібно, щоб люди, які її помітили, простежили за лосем хоча б годину або півтори. І зорієнтували ловців, куди саме їхати. Ловити його в районі Лисої гори – марно. Там багато ярів і місць, де лось може сховатися. Спіймати його можна у районі проспекту Науки, але для цього потрібно мати чітку інформацію, де саме перебуває тварина», – повідомляли у службі порятунку тварин.

Саме цього лося бачили нещодавно біля станції метро «Деміївська». Раніше його неодноразово бачили в районі проспекту Науки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button