Стало відомо про те, що в Запоріжжі почалося справжнє полювання на медуз. Місцеві жителі і відпочиваючі вже не витримують.

Таким чином, повідомляється, що на ролику, який опублікували очевидці в мережі видно, що люди просто переносять медуз з води на берег все узбережжя тепер усипане ними.

Куди їх діватимуть після цього-невідомо. Однак, на березі їх залишати теж не варіант.

Також, незрозуміло чи допоможе це очистити море хоч трохи, так як медуз все одно дуже багато, і всіх прибрати практично неможливо.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

До слова, раніше стало відомо про те, що в Азовському морі зібрався цілий гостро з медуз. Вони не збираються залишати узбережжя.

Зовсім недалеко від курортного Бердянська зібралася величезна кількість медуз, які створили цілий гігантський Острів. Відпочиваючі зняли все це на камери своїх смартфонів, і почали публікувати ролики в мережі.

Туристи припливли до Королівства медуз на гумовому човні. І деякі з них навіть почали жартувати про те, що вони вийшли з юрських глибин заради того, щоб захопити світ. І виглядає це все дійсно так - їх нереальна кількість.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кирилівка пішла під воду, тонуть машини, негода наробила біди на запорізьких курортах.

Як повідомляв Знай.иа шторм накоїв Бід на Закарпатті-вирвані дерева, розбиті городи і темні будинки.

Також Знай.ІА писав, що на відомому курорті дівчина винайшла спосіб як вийти заміж - набридло чекати принца