У Дніпрі вже більше року розшукують 38-річного чоловіка. Про подробиці зникнення і прикмети зниклого розповіли родичі.

Читайте Знай в Google News!

38-річний Святослав Шевченко перестав виходити на зв'язок з родичами ще в червні 2019 року. Востаннє чоловіка бачили в Дніпрі в мотелі "Транзит", який розташований на Донецькому шосе, 180.

Був одягнений в джинси, спортивну чорну кофту і кросівки Adidas.

Прикмети: невисокого зросту, русяве волосся, зелені очі. У реєстрі МВС зазначено, що у Святослава пухкі губи, рівний ніс і є залисини. Перед зникненням у нього була борода без вусів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За словами родичів, Святослав міг втратити пам'ять і на даний момент перебувати серед бездомних.

Якщо ви бачили цього чоловіка, повідомте про це за номером: (050) 224-30-03 — Геннадій Олександрович, батько, або в поліцію за номером "102".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі розшукують безвісти зниклого чоловіка, який повертався додому з Польщі. Косарєв Олександр Сергійович, 23.05.1964 року народження, Востаннє зв'язувався з родичами з міста Дніпро 15 серпня. Повертався з Польщі в рідне селище П'ятигорське Харківської області. Його особисті речі були знайдені в Дніпрі біля ТРЦ"Караван".

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі розшукують безвісти зниклого 33-річного чоловіка.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі розшукують 12-річного хлопчика, який вийшов з дому ще 4 серпня.