Шумська райлікарня прийматиме хворих на COVID-19

Шумська райлікарня прийматиме хворих на COVID-19

Комунальне некомерційне підприємство Шумської районної ради «Шумська центральна районна лікарня» включено у Перелік закладів охорони здоров`я, що визначені для госпіталізації пацієнтів з гострою респіраторної хворобою COVID-19. Відповідне розпорядження підписав 19 серпня міністр охорони здоров’я Максим Степанов. Про це повідомляє сайт ТОДА.
«Таке рішення дуже правильне з точки зору безпеки пацієнтів. Раніше ми направляли хворих на COVID-19 у Кременецьку районну лікарню. Наразі готується пакет документів  для укладення  договорів з Національною службою здоров’я України», – зазначив головний лікар Шумської центральної районної лікарні Андрій Бобровський.

Нагадаємо, пацієнти, які відчувають симптоми COVID-19, не можуть звертатися самостійно до цих закладів охорони здоров’я. Це може загрожувати їхньому здоров’ю. При виявленні симптомів COVID-19 пацієнтам потрібно зателефонувати своєму сімейному лікарю. А при наявності важких симптомів – температура вище 38, яка не збивається, та утруднене дихання – дзвонити до 103.

Автор

Avatar

журналіст, газета "Наш ДЕНЬ"




Схожі публікації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *