Львів з вересня очікує черговий транспортний колапс

Новини 20 Серпня, 2020 5 138

Ілюстрація: ФБ/Олег Синютка

Дороги в місті перекривають хаотично, об’їзд перекритих вулиць не сплановано і не організовано

У Львові, з початком навчального року у школах та навчальних закладах, може початися червовий транспортний колапс.

Як пише “Четверта студія”, серед причин, які можуть вкотре призвести до транспортного колапсу у місті,  є те, що одна з основних магістралей міста – вулиця Шевченка на реконструкції з січня цього року.

Про це написав на своїй сторінці у ФБ народний депутат України від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

“Одна з основних магістралей міста – вулиця Шевченка на реконструкції з січня цього року. Ремонти чомусь розділили на три етапи. Напевно це свідомий план місцевої влади. Щоб мешканці міста просто вже не мали шансів не помітити, як про них піклуються”, – зазначається у дописі народного депутата.

Як наголошується, “тим часом:  перший етап – нове квазікільце зробили і було б добре, якби всі дороги відкрили.  Другий етап ремонту вулиці розпочали, дороги перекрили, а на третій етап ще досі проводять тендер!  Третій етап, реконструкцію вулиці від Ярослава Мудрого до вул. Залізничної ще навіть не розпочато”!

Як відмітив Олег Синютка, “дороги перекривають абсолютно хаотично. Об’їзд перекритих вулиць не сплановано і не організовано”.

“А що буде, з 1 вересня, коли всім треба добиратися на роботу. Як возити дітей в школи? Мешканці багатостраждального району Рясне опинилися в ще більшій ізоляції від міста.І на завершення нагадаю, скільки ми платимо за таку господарку: 194 млн 650 тисяч гривень коштує ремонт всієї ділянки довжиною 1 км 350 метрів, а також облаштування 2 897 квадратних метрів велодоріжки. (вулиця Шевченка – від Хорватської до Левандівської)”, – зазначив Олег Синютка.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , ,