UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

В Ужгороді створили петицію про відновлення партнерських пологів

Партнерські пологи через коронавірусну інфекцію заборонили в Ужгороді 23 березня

В Ужгороді створили петицію про відновле…

252 підписів зібрала сьогодні петиція про повернення практики партнерських пологів в місті Ужгород. Про це йдеться в сюжеті "Суспільного", пише Depo.Закарпаття.

Про це сказала її авторка Анастасія Черкіс. За її словами, партнерські пологи через коронавірусну інфекцію заборонили в Ужгороді 23 березня. Збір підписів розпочали 14 серпня, щоб петицію розглянули, за неї мали проголосувати щонайменше 250 людей. 

Завідувач пологового відділення Ужгородського пологового будинку Георгій Патлякевич пояснив, що ті партнери, які хотіли би бути на пологах, мали би мати ПЛР-тести негативні протягом 48 годин.

"Але не завжди вдається до моменту родів ці тести або зробити, або не встигнути зробити, бо пологи — це ургентна ситуація і породілля і партнери можуть на них розраховувати. Народжують жінки з Ужгорода, Ужгородського району, і з тих районів, де зараз досить висока захворюваність на коронавірус. Це Тячів, Іршава, Виноградів, Хуст, Перечин".

За словами завідувача пологового відділення в Ужгороді Георгія Патлякевича, відновити партнерські пологи зможуть, коли Закарпаття віднесуть до зеленої зони.

Нагадаємо, що на Закарпатті посилили карантин.

Читайте також: Закарпаття поділили на зони небезпеки поширення COVID- 19: Що відбувається (ХРОНІКА)

Всі новини Ужгорода та Закарпаття сьогодні читайте на Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme