У Кривому Розі Дніпропетровської області сталася пожежа в квартирі, з якої врятували двох людей. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в середу, 19 серпня, в житловому будинку по вулиці Чарівна Тернівського району Кривого Рогу. Виклик на гарячу лінію Служби порятунку "101" надійшов о 12:54. За вказаною адресою направили 14 рятувальників відділення 12-ї та 16-ї державних пожежо-рятувальних частин ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю співробітники ДСНС з'ясували, що пожежа охопила квартиру, розташовану на 8 поверсі 9-поверхового будинку. Вогонь знищив домашнє майно та меблі на площі 15 кв. м.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Рятувальникам вдалося витягнути з вогню 58-річну господиню квартири і 67-річного чоловіка, який жив поверхом вище. Постраждала була передана медикам і госпіталізована в Криворізьку міську лікарню №8. За попередньою інформацією, лікарі діагностували у неї опіки рук та обличчя другого ступеня.

На щастя, у пожежі ніхто не загинув. Загоряння було локалізовано о 13:20, а ліквідовано – о 13:38.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі рятувальники дістали з оглядової ями гаража двох чоловіків – один з них загинув.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі затримали групу злодіїв, які обчищали квартири в Соборному районі міста.

Також Знай.иа писав, що у Кам'янському водій легкового автомобіля збив на пішохідному переході бабусю з онукою.