Зранку в ООС окупанти вгатили з кулемету: Напередодні було ще три обстріли

Впродовж 19 серпня на Луганському напрямку задокументовано 3 порушення противником домовленостей, досягнутих в рамках Тристоронньої контактної групи

Про це повідомляє Depo.Донбас з посиланням речника Міноборони України.

Повідомляється, що після опівдня поблизу Луганського та двічі у вечірній час біля Попасної пролунали поодинокі постріли зі стрілецької зброї з боку збройних формувань Російської Федерації.

"Ці провокативні постріли не несли загрози життю та здоров’ю наших воїнів, тому українські захисники зброю у відповідь не застосовували", - наголошують у відомстві.

Від початку поточної доби, 20 серпня, до опівдня на переважній більшості ділянок відповідальності українських підрозділів обстрілів не зафіксовано.

При цьому, на Донецькому напрямку близько 10:00 години ранку противник намагався спровокувати захисників Авдіївки, застосувавши кулемет великого калібру.

"Військовослужбовці Збройних Сил України на це порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями РФ зброю у відповідь не використовували. Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил як минулої, так і поточної доби не було. Ситуація у районі проведення операції залишається повністю контрольованою", - наголошують у відомстві.

Нагадаэмо, що впродовж дня, 19 серпня, в зоні проведення ООС зафіксований один обстріл зі стрілецької зброї.

Всі новини Донбасу сьогодні читайте на Depo.Донбас

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme