Після тижня пошуку підказок, нарешті, ми дізналися більше про COD 2020. Назва цього року буде називатися Call Of Duty Black Ops Cold War, як і припускають чутки.

Читайте Знай в Google News!

Все почалося з того, що ці стримери отримали загадкові коробки від Activision. 10 серпня вони нарешті змогли відкрити їх і виявили всередині слайд-проектор. На слайдах їм була показана багатокористувацька карта Summit, яка привела їх до Black Ops 4, де вони дізналися про те ж саме. Після деяких розшифровок вони в кінцевому підсумку прийшли на сайт pawntakespawn.com.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Потім вони з'ясували, що є 5 різних підказок, які будуть відкриті їм в різні дні, починаючи з 14 серпня. У перший день вони натрапили на 5 різних шифрів, які їм потрібно було розгадати, але у них не було способу їх вирішити. Протягом наступних 5 днів вони отримували різні коди на веб-сайті, які перенаправляли їх у різні бункери в Warzone. Сьогодні був день, коли вони знайшли останню зачіпку.

Після декількох годин розшифровки і ламання голови над різними сценаріями вони нарешті зрозуміли. У запропонованому ними реченні говорилося:"Грай в гру, Знайди правду". Це відкрило окрему сторінку на pawntakespawn.com і відкрило посилання на YouTube, яка нарешті дала нам трейлер.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Apple розповіла, де відбуватиметься збірка майбутніх iphone 12, які покажуть публіці вже ближче до жовтня цього року. Повідомляється, що збирати повноцінні телефони вже будуть в Індії, а не в Китаї.

Як повідомляв Знай.uа, майбутні iPhone 12 показали на живих фото. Правда, в захисних чохлах, а один з них за розмірами нагадав навіть iPhone 4. Правда, екран буде помітно більше, якщо порівнювати обидва гаджета.

Також Знай.uа повідомляв, учений винайшли прозору сонячну панель, яку можна ставити замість вікон. Вчені зробили ще один крок до переходу на відновлювану енергію в усьому світі.