Samsung Galaxy F – нова лінійка недорогих камерофонів

    322

    Нові смартфони серії Galaxy F будуть коштувати від 200 до 270 доларів.

    Як стало відомо, Samsung працює над новим телефоном з модельним номером SM-F415F. Оскільки у моделі є буква F в назві, передбачалося, що це може бути недорогий складний смартфон. Однак пізніше з’явилося уточнення, що моноблок середнього класу.

    Згідно з інформацією, яка була опублікована на сайті 91mobiles, Samsung готується до запуску в Індії смартфонів серії Galaxy F, які будуть позиціюватися як недорогі камерофони. Передбачається, що Samsung SM-F415F може дебютувати під назвою Galaxy F41.

    Сторінка підтримки SM-F415F вже доступна на веб-сайті Samsung в Індії, а телефон також отримав сертифікат Wi-Fi. 91mobiles стверджує, що нові смартфони серії Galaxy F будуть коштувати в Індії від 200 до 270 доларів.

    Samsung Galaxy F41 буде представлений до кінця цього місяця або на першому тижні жовтня. Очікується, що південнокорейська компанія буде продавати новий телефон Galaxy F через онлайн-канали. Пізніше його можна буде купити в офлайн-магазинах.

    Також висловлюється припущення, що за основу при створенні Galaxy F41 була взята модель Galaxy M31, при цьому виробник поліпшив камеру пристрою.



    • інші новини