Побиття Балуха: cлідство розглядає чотири версії

Слідство у справі побиття колишнього політв’язня Кремля Володимира Балуха розглядає чотири основні версії події: нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень. Про це розповів колишній політв’язень Кремля та журналіст Роман Сущенко на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні запросили до слідчого відділу поліції дати свідчення у справі нанесення/отримання тяжких тілесних ушкоджень Володимиру Балуху. Судячи по змісту запитань та їх кількості, слідчі досить серйозно ставляться до з'ясування обставин надзвичайної події. Розглядаються чотири основні версії. Нещасний випадок, хуліганство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень Володимиру", – написав він.

Сущенко додав, що наразі судово-медична експертиза не завершена, а саме від неї залежить успіх розслідування. Ускладнює з'ясування важливих фізичних відомостей відсутність медичної карти Балуха, яка залишилась в окупованому Росією Криму.

Водночас поліція з'ясувала більшість обставин того вечора, знайшла свідків та провела необхідні слідчі дії.

"Успіх подальшого розслідування цілком залежить від стану здоров'я Володимира Балуха. Правоохоронці чекають, коли він прийде до тями і зможе свідчити", – підсумував журналіст.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення