На бар у Рівному поліцейські склали п’ять протоколів

2195 0

Ми у соцмережах:

На бар у Рівному поліцейські склали п’ять протоколів

Відпрацювання закладів громадського харчування щодо дотримання ними режиму роботи та правил карантину щодо людей проводили у Рівному поліцейські у складі мобільних груп спільно із працівниками Держпродспоживслужби.

Порушення карантинних правил 13 жовтня зафіксували у розважальному закладі по вулиці Соборній: попри обмеження графіку роботи до 22-ї години, лаундж-бар працював о 23:30. Крім того, працівники закладу перебували на робочому місці без захисних масок та рукавичок.

На адміністратора закладу, оскільки власник перебуває у відрядженні в іншому місті, поліцейські склали адміністративні матеріали за статтею 44-3 КУпАП, а також за частиною 1 статті 155 КУпАП (порушення правил надання послуг працівниками торгівлі).

Аналогічне правопорушення поліцейські задокументували й учора, 14 жовтня. Всі матеріали проваджень направлені до Рівненського міського суду для прийняття рішення.

Відомо, що і раніше впродовж карантину поліцейські склали на власника закладу, 20-річного рівнянина, три протоколи про адмінправопорушення за статтею 44-3 КУпАП, які наразі перебувають на розгляді суду.

Окрім вказаних п’яти протоколів, впродовж року на 20-річного жителя обласного центру поліцейські склали ще 25 адміністративних протоколів: 1 – за дрібне хуліганство, 1 – за порушення провадження господарської діяльності, а решту – за порушення правил дорожнього руху.

Рейди щодо перевірок суб’єктів господарювання, які здійснюють свою діяльність у сфері громадського харчування проводитимуться щодня і надалі. Поліцейські наголошують на суворому дотриманні карантинних обмежень та відповідальності за їх ігнорування.

Санкція статті 44-3 КУпАП передбачає покарання у виді штрафу на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб - від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області

Як стало відомо РВ, йдеться про лаундж-бар "143 LOUNGE", що у центрі Рівного.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також