MENU

Велика Британія теж запровадила санкції через отруєння Навального

299 1

Велика Британія запроваджує візові санкції та заморожує рахунки відповідальних за отруєння Олексія Навального

Як зазначає "Еспресо", про це повідомляє пресслужба британського МЗС, інформує UAINFO.org.

"Велика Британія застосує санкції, оголошені ЄС, проти шести фізичних та одної юридичної особи, причетних до отруєння та замаху на вбивство Олексія Навального в рамках режиму санкцій ЄС щодо хімічної зброї", – мовиться в повідомленні.

Читайте також: ЄС увів санкції проти Росії через отруєння Навального

До санкційного списку долучені директор ФСБ Олександр Бортников, перший заступник голови адміністрації президента РФ Сергєй Кирієнко, начальник управління президента РФ із внутрішньої політики Андрій Ярін, заступники міністра оборони РФ Олексій Криворучко й Павло Попов, уповноважений представник президента Росії в Сибірському федеральному окрузі Сергій Меняйло. 

У відомстві наголосили, що запроваджені санкції "надсилають сильний сигнал про те, що застосування хімічної зброї має наслідки та становить загрозу для заснованої на правилах міжнародної системи, покликаної гарантувати безпеку всіх людей".

Читайте також: Найбільша загрозоа для Британії нині – це Росія – голова МІ5

"Разом із нашими міжнародними партнерами ми притягуємо до відповідальності винних у злочинному отруєнні Олексія Навального. Будь-яке застосування хімічної зброї Російською державою порушує міжнародне право. Ми сповнені рішучості притягнути винних до відповідальності" – заявив очільник британського МЗС Домінік Рааб.

Раніше сьогодні, 15 жовтня,санкції проти Російської Федерації у справі опозиційного політика запровадив Європейський Союз.

Підписуйся на сторінки UAINFO у FacebookTwitter і YouTube

UAINFO


Повідомити про помилку - Виділіть орфографічну помилку мишею і натисніть Ctrl + Enter

Сподобався матеріал? Сміливо поділися
ним в соцмережах через ці кнопки

Інші новини по темі

Правила коментування ! »  
Комментарии для сайта Cackle

Новини