Нова розробка від Google з АІ перетворює малюнки в Paint в химерних монстрів

Нова розробка від Google з АІ перетворює малюнки в Paint в химерних монстрів

Технологія допоможе розробникам відеоігор скоротити час на сворення контенту

Нова розробка від Google з АІ перетворює малюнки в Paint в химерних монстрів
фото Chimera Painter

Розробники Google представили новий інструмент – Chimera Painter. Він використовує машинне навчання, яке дає змогу отримувати зображення на основі ескізів користувачів, пише HighTech.

Створення контенту для цифрових відеоігор вимагає високого ступеня художньої творчості і технічних знань. А крім того, художникам-геймерам потрібна швидка інтеграція ідей і створення великого обсягу даних, часто в стислі терміни. Модель машинного навчання від Google скоротить кількість часу, необхідну для створення високоякісного мистецтва.

Chimera Painter автоматично створює повністю розгорнутий рендеринг з наданого користувачем контуру намальованої істоти.

Спочатку дослідники поставили перед собою завдання створити ілюстрацію до вигаданої карткової гри в жанрі фентезі, в якій гравці об'єднують риси різних монстрів і борються з ними. Вони навчали модель машинного навчання на базі даних з більш ніж 10 000 зразків монстрів, які самі частково згенеровані з використанням 3D-моделей, намальовані в Unreal Engine.

До кожного зображення додається «карта сегментації» – накладення, яке розділяє монстрів на анатомічні частини, такі як кігті, морди, ноги і так далі.

За словами команди розробників, це лише прототип, але якщо подібне ПЗ вдосконалять, воно може скоротити час, необхідний для створення високоякісного контенту.

Нагадаємо, раніше Google представила функцію, яка дозволяє знайти мелодію за наспівуванням мотиву.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло