UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

За грати на сім років відправили винуватця летальної аварії в Деражні

Винуватця ДТП, внаслідок якої загинуло двоє чоловіків, засудии до семи років позбавлення волі

За грати на сім років відправили винуват…

Прокурори в суді довели вину жителя Вінниччини, що спричинив смертельну ДТП, передає Depo.Хмельницький з посиланням на пресслужбу облпрокуратури.

Дорожньо-транспортна пригода сталась у липні 2016 року в м. Деражня. Досудовим розслідуванням встановлено, що водій мотоцикла KAWASAKI ZZR, перевищивши допустиму в межах населеного пункту швидкість дорожнього руху, не впорався з керуванням та допустив зіткнення зі скутером HONDA. Внаслідок цього водій скутера загинув на місці події, а його пасажир від отриманих травм помер у районній лікарні.

Під час судового розгляду обвинувачений свою вину не визнав, а свідки підтвердили, що винуватець трагедії ще до цієї дорожньо-транспортної пригоди  зухвало відносився до додержання швидкісного режиму під час керування своїм транспортним засобом. На підставі зібраних та наданих до суду доказів стороною обвинувачення повністю доведено винуватість особи у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286  Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху та експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель двох осіб).

"Вироком Віньковецького районного суду засудженому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки 6 місяців", - повідомив керівник місцевої прокуратури Валерій Заяц.

Нагадаємо,  чоловік, що у Хмельницькому районі підпалив горище будинку тещі, отримав умовний термін.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Хмельницький

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme