На Львівщину прийде справжня зима. Такий прогноз синоптики зробили для регіону вже на ці вихідні.

У суботу та неділю 28 і 29 листопада йтиме мокрий сніг з дощем. Про це йдеться в повідомленні Укргідрометцентру.

У суботу 28 листопада синоптики обіцяють хмарну погоду з проясненнями. Вночі і вдень може йти невеликий дощ з мокрим снігом. На дорогах можлива ожеледь. У нічний час температура буде опускатися до 0 - -5 градусів морозу. Вдень же стовпчики термометрів покажуть -1 - + 4 градуси. Швидкість вітру складе 7-12 метрів в секунду.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

У неділю 29 листопада також очікується хмарна погода. Вночі температура також опуститься нижче нуля-до -1--3 градусів. Вдень повітря прогріється до + 2 градусів. Вдень і вночі в неділю йтиме сніг. Швидкість вітру складе 5-10 метрів в секунду.

Нагадавши, Знай писав, що у вівторок, 17 листопада, по всій території України погода вразила різноманітністю. На заході країни буде ще тепло, стовпчики термометрів досягнуть аномальних +10 градусів. У той же час Північ, Схід і Центр України остудять перші морози. Заморозки обіцяють не тільки на грунті, але і в повітрі.

Також Знай повідомляв, що в п'ятницю, 13 листопада, по всій Україні була переважно суха і сонячна погода. Середня температура повітря склала близько + 6 + 8 градусів. На думку синоптиків на значній частині території України буде без опадів. На півдні та Закарпатті стовпчики термометрів показуватимуть до +10 градусів.

Нещодавно Знай передавав, що 3 листопада, на території України прогнозується місцями дощова, але все ж сонячна погода. В середньому температура повітря буде комфортною.