Два скасовані голи та два пенальті: "Ліверпуль" у божевільному матчі втратив перемогу в АПЛ

Два скасовані голи та два пенальті: "Ліверпуль" у божевільному матчі втратив перемогу в АПЛ

Фото: Associated Press

Команда Юргена Клоппа не подужала "Брайтон".

Чинний чемпіон Англії "Ліверпуль" у поєдинку 10-го туру Прем'єр-ліги не зумів на виїзді обіграти "Брайтон". Багатий на події матч закінчився внічию 1:1.

У першому таймі "чайки" мали хороший шанс відкрити рахунок, але Ніл Мопе на 20-й хвилині не реалізував пенальті. На 34-й хвилині Мохамед Салах відправив м'яч у сітку суперників, але після підказки VAR гол було скасовано.

Вже після перерви команда Юргена Клоппа таки повела в рахунку. На 60-й хвилині Діогу Жота отримав пас від Салаха, обіграв декількох опонентів на замаху і покотив м'яч у кут воріт.

На 84-й хвилині Садіо Мане, здавалося, зміцнив перевагу "червоних" і зняв питання про переможця зустрічі, однак після перегляду відеоповтору його гол також був скасований.

У компенсований час "Брайтон" несподівано відігрався - Паскаль Гросс реалізував пенальті і приніс господарям поля нічию.

  • "Ліверпуль" набрав 21 очко і повернувся на перше місце в турнірній таблиці АПЛ. "Червоні" на один бал випереджають "Тоттенхем", а "Челсі" та "Лестер" - на три. Суперники мерсисайдців проведуть свої матчі пізніше. 
  • У "Брайтона" 10 очок і 16-та позиція.
  • В наступному турі "Ліверпуль" зіграє з "Вулверхемптоном", а "Брайтон" зійдеться із "Саутгемптоном".

Повʼязані теми:

Наступна публікація