Аналітики вважають, що повний локдаун може врятувати Україну

Поділитися:

Україні допоможе повний локдаун, але для того, аби ефект від нього був помітним, потрібно досягти певних домовленостей із іншими країнами. Такі думки у аналітиків виникли після аналізу ринку України, її економіки тощо.

Зокрема експерти називають ті сфери, які найбільше страждають під час карантинів – це туризм, сфера послуг тощо. Також нерозумною ідеєю називають «сварку» з Міжнародним валютним фондом на тлі всього, що зараз коїться в Україні. Наприклад, якби уряд мав кошти на допомогу сектору послуг, то він би не постраждав настільки сильно. Натомість його називають «третинним сектором», а доля його у ВВП країни складає чи не 60%.

Раніше повідомлялося про те, що у Раді кажуть про локдаун в середині грудня. Відомо, що на днях відбулася нарада керівництва парламенту, уряду і лідерів політичних фракцій. На нараді дискусія стосувалася чотирьох питань: законопроектів про електронну звітність СПД, про електронне декларування, доопрацюванні проекту держбюджету — 2021 і закону про підтримку бізнесу в період карантину.

Також ми писали й про те, що Мінкульт пропонує локдаун на новорічні свята.

Читайте також
GM Energy
19 Квітня 2024 року - 13:04
GM Energy презентувала двунаправлені зарядні пристрої для електромобілів “від автомобіля...
5 Січня 2023 року - 0:22
Повідомляємо, що Шкіря Ігор Миколайович є власником торгівельної марки «ПЕРШИЙ...
28 Лютого 2022 року - 12:12
Поки що невідомо, яку саме спадщину художниці Україна втратила
28 Лютого 2022 року - 10:30
Українська делегація їхала через Польщу