Українські військові в зоні ООС збили ворожий безпілотник

Українські військові в зоні ООС збили ворожий безпілотник

За добу зафіксували дев'ять порушень

Українські військові в зоні ООС збили ворожий безпілотник
Фото: pixabay

У районі проведення операції Об’єднаних сил (ООС) зафіксоване одне порушення з боку російсько-окупаційних військ: лінію розмежування перетнув ворожий дрон. Про це у фейсбуці повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

«Від початку поточної доби, 29 листопада, у смугах відповідальності українських бригад зафіксоване одне порушення домовленостей, що вступили в дію 27 липня 2020 року, з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців. Так, неподалік населеного пункту Луганське було помічено ворожий БПЛА, який перетнув лінію розмежування. Українськими захисниками безпілотник противника було збито!», – йдеться у повідомленні.

На інших ділянках уздовж лінії розмежування спостерігається тиша.

Сапери ДСНС розмінували понад 6 гектарів території у прифронтовому районі та передано на знищення 137 вибухонебезпечних предметів.

За добу, 28 листопада, окупаційні війська на Донбасі дев’ять разів порушив досягнуті під час засідання Тристоронньої контактної групи домовленості.

Нагадаємо, Москва і сепаратисти відмовилися від обміну полоненими з Україною до Нового року.

Проєкт використовує файли cookie сервісів Mind. Це необхідно для його нормальної роботи та аналізу трафіку.ДетальнішеДобре, зрозуміло