П’ятниця, 29 Березня, 2024

desktop v4.2.1

Root NationНовиниНовини ITSamsung Display почне випробування QD-OLED дисплеїв у грудні

Samsung Display почне випробування QD-OLED дисплеїв у грудні

-

Цілком очевидно, що Samsung Display зробила багато просувань в області розвитку новітніх дисплеїв. Нещодавно компанія просунула технологію QNED на крок ближче до стадії виробництва. У звіті TheElec йдеться, що компанія почне випробування дисплейних панелей QD-OLED.

Згідно зі звітом, Samsung Display запустить випробування виробничої лінії QD-OLED-дисплеїв в наступному місяці. А виробнича лінія для панелей QD-OLED, як повідомляється, називається Q1 на заводі Asan в Південній Кореї. Цей завод і її колишній завод в Гуамі вже займалися випуском OLED-дисплеїв. Q1 – це лінійка 8,5-го покоління з розмірами 2200×2500 мм. Швидше за все, спочатку він буде виробляти 15 000 екземплярів на місяць, а потім вийде на повну потужність в 30 000 штук.

Стосовно програмного забезпечення, то дисплей використовує напівпровідникові нанокристали для отримання чистого монохроматичного червоного, зеленого і синього світла. Коли на них падає світлова хвиля, вони випромінюють колір. Таким чином, QD-OLED (Quantum Dot-Organic Light Emitting Diode) – це гібридна технологія, мета якої – об’єднати найкраще з обох світів (OLED, QD). В результаті ви можете отримати ідеальний чорний колір, контраст, як OLED, і рівні яскравості з кольорами, як у звичайного QLED (Quantum LED).

Samsung

Якщо звіт вірний, буде потрібно близько трьох місяців, щоб налаштувати потік, і шість місяців, щоб отримати належні ставки прибутковості. А якщо це не вдасться, компанія може перейти на технологію QNED, щоб залучити таких покупців, як Samsung Electronics, Sony. Якщо згадати, компанія інвестувала близько 11 мільярдів доларів в технологію відображення QD, яка була підготовкою до технологій QNED і QD-OLED.

Хоча компанія є піонером в області технології QLED, їй просто не вистачає імпульсу, коли справа доходить до великих OLED-панелей. Особливо, коли у вас є конкурент, такий як LG Display, який більш досвідчений. Отже, у 2021 році компанія планує відвантажити 2 мільйони міні-LED-телевізорів, щоб скласти конкуренцію LG.

Читайте також:

Джерелоgizmochina
Підписатися
Сповістити про
guest

0 Comments
Вбудовані Відгуки
Переглянути всі коментарі
Інші статті
Підписатися на оновлення

Останні коментарі

Популярне зараз
0
Ми любимо ваші думки, будь ласка, прокоментуйте.x