Стрічка новин
Сьогодні

Китай знайшов покупця на свій вертолітний БПЛА CR500 Golden Eagle

30 Листопада 2020, 9:15
no image

Китайська компанія China North Industries Group Corporation Limited (NORINCO) недавно отримала дозвіл на експорт свого розвідувально-ударного вертолітного БПЛА CR500 Golden Eagle.

Ні ім’я міжнародного замовника, ні кількість замовлених безпілотників не розголошуються. Замовник може бути з Близького Сходу або навіть з Пакистану, з огляду на популярність там китайських дронів.

Південноазійська країна недавно ввела в дію бойові танки VT-4 китайського виробництва, і CR500 був розроблений для роботи з цим типом танків як корректировщик цілей і ведення вогню.

На виставці IDEX 2017 CR500 був показаний в ролі навідника артилерійського вогню в парі з китайською 155-мм самоходною гаубицею PLZ52. Цікаво, що CR500 Golden Eagle був представлений на авіасалоні в Китаї в 2018 році з чотирма ракетами класу “повітря-поверхня” Blue Arrow 9 на кожному з бічних пілонів, що підкреслює його роль в атаці.

CR500 має коаксиально встановлені здвоєні гвинти і відрізняється високою вантажопідйомністю на великих відстанях в порівнянні з безпілотними літальними апаратами аналогічного розміру, що мають один гвинт. Без ракет CR500 може використовуватися для доставки вантажів.

У п’ятницю NORINCO опублікувала інформацію про можливе експортне митне оформлення в своєму акаунті Wechat, повідомляють контрольовані державою ЗМІ. Дрон може виконувати місії розвідки, ретрансляції зв’язку і оцінки бойових ушкоджень. У повідомленнях йдеться, що він може працювати в якості корректировщика цілей і вести вогонь з танків, бойових машин піхоти і самоходної артилерії.

Дрон може нести велике корисне навантаження, має тривалий термін служби навіть при повному завантаженні і компактну конструкцію, яку можна легко зберігати і транспортувати. У звітах додано, що він також може протистояти сильному вітру і нести різні типи оптико-електронних модулів.

cr500 gol 1606672150 Економічні новини - головні новини України та світу

Обкладинка рекламної брошури CR500

Джерело: Defenseworld

Залишити коментар:
Подписаться
Уведомить о
0 Комментарий
Межтекстовые Отзывы
Посмотреть все комментарии
Відео
Всі статті