Українка майже 13 років була на заробітках в Італії. А за цей час її єдина донька виросла і тепер вважає її поганою матір'ю, хоча українка працювала, аби забезпечити їй гідне життя.

Коли українка розлучилася з чоловіком їй було всього 35 років. І тоді вона з десятирічною донькою залишилася сама без жодної допомоги. Багато її знайомих працювали в Італії, тому аби заробити на гідне життя для доньки українка вирішила їхати на заробітки.

Заробітчани, скріншот YouTube
Заробітчани, скріншот YouTube

"Зараз я повернулася, мені 50 років, загалом я була на заробітках 13 років. Моя дочка, яка виросла за цей час, вважає мене поганою матір’ю! У неї купа претензій і образ…

Але ж я не залишила її напризволяще – я відвезла її до своєї мами в село. Своє дитинство і юність донька провела з люблячою бабусею, доброї душі людиною. Бабусю Юля дуже любила, але все одно вона вважає, що це нерівноцінна заміна", - бідкається жінка.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На жаль мами української заробітчанки не стало минулого року, тому жінка змушена була терміново повертатися додому. У той момент її донька уже закінчила університет та влаштувалася на роботу. А за зароблені в Італії гроші українка придбала для доньки трикімнатну квартиру у самому центрі міста.

Заробітчани, фото: Getty Images
Заробітчани, фото: Getty Images

Але, жінка була збила з пантелику, бо наразі донька зовсім не сприймає свою маму.

" Каже, що я зрадила її, кинула напризволяще, тому я для неї не мама. Якби я не старалася, розтопити лід на душі у доньки мені не вдається. Я постійно була на зв’язку! Дзвонила кілька разів на тиждень. Гроші вам висилала в міру можливості. Донька просто не жила в глибокій провінції і не розуміє, як мені тоді було одній, без чоловіка. Їй невтямки, що в нашому містечку не було чого ловити абсолютно. ", - говорить вона.

Жінка розповідає, що все зароблене вона відправляла донці та мамі, аби вони жили та ні в чому собі не відмовляли А їй довелося суттєво економити аби забезпечити для неї гідне життя.

"Не знаю, як знайти спільну мову з дорослою донькою. Вона зі мною майже не розмовляє, її позиція – ти мене кинула, ти мені не мати, я тобі нічим не зобов’язана! Її послухати, так гірше мене матері і не було в природі", - говорить українка.

Нещодавно у жінки почало налагоджуватися особисте життя. Вона познайомилася з вдівцем Василем, який також має дорослих дітей. Проте донька проти маминого щастя, говорить, якщо вони почнуть жити разом, то вона відмовиться від своєї матері.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, День вишиванки: святкування та привітання у віршах.

Як повідомляв Знай.uа, замість безвізу-без виїзду! Чому влада не хоче випускати заробітчан і до чого це може призвести.

Знай.uа писав, заробітчани попрощалися з Польщею і махнули в Чехію, чим переманили українців.