За даними латвійського національного інформаційного агентства LETA, в країнах Балтії спостерігається найшвидше зростання продажів електромобілів серед країн-членів ЄС.

Читайте Знай в Google News!

За перші три квартали цього року латвійці купили і зареєстрували на 328% більше електромобілів, ніж за той же період 2019 року.

За перші три квартали в країні було зареєстровано 287 електромобілів. 229 з них були акумуляторними електромобілями і 58 гібридами.

Хоча загальні обсяги можуть не зрівнятися з більшими країнами, що купують автомобілі, такими як Великобританія або Німеччина, зростання споживання електромобілів все ж слід розглядати як позитивний момент.

Популярні новини зараз
Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

У минулому році за перші дев'ять місяців року було зареєстровано всього 67 електромобілів.

Суперкар от Tesla, motor1
Суперкар от Tesla, motor1

Не тільки в Латвії спостерігається стрімке зростання продажів електромобілів. У Словаччині, Чеській Республіці та Естонії зареєстровано тризначне зростання числа реєстрацій електромобілів, зростання склало 316,5%, 245,5% і 208,5% відповідно.

Схоже, що країни Балтії дуже сприйнятливі до нових транспортних технологій з низьким рівнем викидів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.