Головна » Технології / Новини » Xiaomi випустила новий розумний датчик Mi Human Sensor 2

Китайська компанія Xiaomi поповнила асортимент пристроїв розумного будинку новим датчиком – Mi Human Sensor 2. Наразі, він буде доступний через власну краудфандингову платформу компанії – Youpin. Кампанія буде запущена післязавтра – 2 грудня.




Новий розумний датчик Mi Human Sensor 2 можна розмістити як у коридорі, так і у будь-якій кімнаті. Завдяки йому можна відстежувати рух у приміщенні і запускати певні дії. Пристрій може взаємодіяти з іншими датчиками та ґаджетами через мобільний застосунок Mijia. За словами Xiaomi, датчик здатен розпізнавати рух за будь-якого освітлення – чи при яскравому сонці, чи при цілковитій темряві. Він також надає інформацію про підключення світла і безпеки в різних сценаріях. Наприклад, при виявленні руху датчиком у нічний час – може ввімкнутися світло. Датчик також можна налаштувати для запису відео через розумну камеру. І якщо хтось влізе у будинок, відео запишеться і буде надіслано у додаток Mijia.

В Mi Human Sensor 2 використовується технологія з низьким енергоспоживанням, і він поставляється зі стандартною батарейкою CR2450, якої, за твердженням компанії, вистачить приблизно на рік. Коли заряд батарейки буде знижуватися, у додатку з’явиться сповіщення про нагадування замінити її на нову. У додатку користувач також може перевірити потужність сигналу Bluetooth, всі сповіщення та іншу корисну інформацію. Роздрібна ціна нового датчика становитиме ¥ 59 або ≈ $ 9 чи ₴ 255.

Якщо Ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.
Поділитися:
Правила коментування

Вітаємо Вас на сайті Pingvin Pro. Ми докладаємо всіх зусиль, аби переконатися, що коментарі наших статей вільні від тролінгу, спаму та образ. Саме тому, на нашому сайті включена премодерація коментарів. Будь ласка, ознайомтеся з кількома правилами коментування.

  1. Перш за все, коментування відбувається через сторонній сервіс Disqus. Модератори сайту не несуть відповідальність за дії сервісу.
  2. На сайті ввімкнена премодерація. Тому ваш коментар може з’явитися не одразу. Нам теж інколи треба спати.
  3. Будьте ввічливими – ми не заохочуємо на сайті грубість та образи. Пам’ятайте, що слова мають вплив на людей! Саме тому, модератори сайту залишають за собою право не публікувати той чи інший коментар.
  4. Будь-які образи, відкриті чи завуальовані, у бік команди сайту, конкретного автора чи інших коментаторів, одразу видаляються. Агресивний коментатор може бути забанений без попереджень і пояснень з боку адміністрації сайту.
  5. Якщо вас забанили – на це були причини. Ми не пояснюємо причин ані тут, ані через інші канали зв’язку з редакторами сайту.
  6. Коментарі, які містять посилання на сторонні сайти чи ресурси можуть бути видалені без попереджень. Ми не рекламний майданчик для інших ресурсів.
  7. Якщо Ви виявили коментар, який порушує правила нашого сайту, обов’язково позначте його як спам – модератори цінують Вашу підтримку.

Підтримати сайт

Buy Me a Coffee

Схожі новини

Новини

Розумні шкарпетки допоможуть визначити рівень стресу

Розумні шкарпетки із вбудованими датчиками для вимірювання серцебиття, поту і руху стануть надійним помічником у стеженні за здоров’ям пацієнтів, що мають деменцію або невербальний аутизм. Ідея винаходу полягає в тому, щоб надати доглядачам і родичам засоби для вчасного реагування на збільшення рівня стресу у пацієнтів, щоб запобігти ймовірній небезпечній поведінці. Подробиці про цей інноваційний винахід […]


Новини

У першому кварталі 2023 року світовий ринок смартфонів впав на 13%

Останні дослідження Canalys показують, що глобальні постачання смартфонів впали на 13% до 269.8 мільйонів одиниць у першому кварталі 2023 року. Зниження попиту почало згладжуватися, хоча контраст між першим кварталом 2022 року та першим кварталом 2023 року все ще помітний. Підписуйтесь на наш Telegram-канал Дослідження Canalys: світове постачання смартфонів за 4-ий кв. 2022 р. Витрати на […]


Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: