До кінця дня всі фракції Ради повинні надати пропозиції щодо ФОПів і РРО, – Разумков

Сьогодні, 30 листопада, до кінця дня всі фракції та групи Верховної Ради повинні дати свої пропозиції щодо ситуації з відтермінуванням касових апаратів для ФОПів

Про це повідомив спікер Верховної Ради Дмитро Разумков під час погоджувальної ради парламенту, передає Depo.ua

"Ще один важливий аспект роботи цього тижня – питання ФОПів, РРО. На жаль, станом на сьогодні, поки що в нас немає результатів перемовин. За це відповідають як представники Офісу президента – заступник глави ОП Юлія Ковалів, так Давид Арахамія", – наголосив він.

За словами Разумкова, є також домовленість, що сьогодні до кінця дня всі фракції та групи повинні дати свої пропозиції.

"Як зробити так, щоб врегулювати ситуацію з максимально конструктивною та ефективною позицією як у парламенті, так і з урахуванням позицій, які ми чуємо від людей. Від різних сторін", – пояснив він.

Разумков додав, що важливо, аби нардепи "знову не виглядали некоректно, коли виноситься той чи інший законопроект, а потім він не набирає необхідну кількість голосів у залі".

"Я думаю, що в цьому зацікавлені всі сторони – і в парламенті, і поза його межами. Тому також сподіваюся, що цього тижня… ми зможемо це питання розглянути. Але, нагадую, що це питання нам треба завершити до кінця цього року", – підсумував спікер.

Нагадаємо, 4 листопада Рада не спромоглася схвалити проект закону №4313, яким планувалося відтермінувати застосування касових апаратів для спрощеної системи оподаткування на рік. Тоді ж в Україні у різних містах люди почали виходити на акції протесту.

18 листопада через протести ФОПів та конфлікти між підприємцями і правоохоронцями під Верховною Радою президент Володимир Зеленський зібрав екстрену нараду.

Згодом Зеленський вніс до Ради законопроект про відтермінування касових апаратів для ФОПів.

Більше новин про події в Україні та світі на Depo.ua
 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme