Стало відомо про те, що над Запоріжжям зафіксували унікальне явище. Городяни давно такого не бачили.

Таким чином, повідомляється, що в неділю, 29 листопада, жителів Запоріжжя здивувало природне явище, яке з'явилося навколо Місяця. У небі помітили гало, яке світило занадто яскраво. Виглядало воно як яскраве кільце, яке в кілька разів по діаметру більше за місяць.

Гало над небом у Запоріжжі, фото: Facebook
Гало над небом у Запоріжжі, фото: Facebook

Як відомо, в Україні, таке помітне гало з'являється близько десяти разів на рік. Поява часто свідчить про те, що незабаром повинна помінятися погода, а саме похолодання, а також прихід вологих атмосферних фронтів.

Гало-оптичне явище, яке з'являється надалі відбиття світла в льодових кристалах.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що над Запоріжжям була відображена величезна Веселка. Галерея очевидців тепер переповнена різними фото.

Незважаючи на те, що весь день в місті спостерігалася похмура погода, над небом Запоріжжя все ж зійшла яскрава Веселка, яку можна було побачити з будь-якого Коли міста.

Місцеві жителі почали ділитися відзнятими фотографії на своїх сторінках в соціальних мережах. Найкраще вона була видна саме в Хортицькому районі.Таким чином, повідомляється, що якщо вірити стародавнім грекам, то це символ моста між Землею і небесами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі на одному з житлових масивів жителі скаржаться на звалище, яке утворилося у дворі їхнього будинку.

Як повідомляв портал Знай, у Дніпрі конструкції залізнично-автомобільного мосту почали поступово зникати.

Також Знай писав, що у Дніпрі в одному з дворів місцеві жителі спорудили справжнє містечко для котів.