Китай платитиме до 10000 юанів за інформацію про РФ

Влада Тунцзяну готова виплачувати від 1000 до 10 000 юанів жителям міста за інформацію про перебіжчиків і нелегальну транскордонну діяльність з боку РФ. Про це йдеться в повідомленні Управління прикордонного контролю міста Тунцзян, поширеному в китайських засобах масової інформації.

 

Місто Тунцзян розташований на місці впадання Сунгарі в Амур, навпроти ЄАО РФ. Поруч з Тунцзяном розташований пункт пропуску Хаюйдао, який знаходиться напроти пункту пропуску Нижньоленінське ЄАО РФ.

 

“Закликаємо жителів міста взяти активну участь у видачі інформації про тих, хто нелегально перетинає кордон, або бере участь в нелегальній діяльності, пов’язаній з перетином кордону, а також бере участь в нелегальному перевезенні вантажів через кордон. Всіх, хто надасть інформацію з цього приводу, очікує винагорода в розмірі від 1000 до 10.000 юанів. Конфіденційність особистих даних осіб, які нададуть відповідну інформацію, буде збережена. Всі, хто сприяє порушникам законодавства, пов’язаного з охороною кордонів, а також ті, хто буде загрожувати особам, які видали владі відповідну інформацію, будуть суворо покарані – йдеться в повідомленні відомства.

 

Нагадаємо: