#

У Києво-Святошинському районі затримали озброєну банду іноземців (ФОТО)

30.11.2020 14:40
У Києво-Святошинському районі затримали озброєну банду іноземців (ФОТО)
Фото з мережі Інтернет

Нещодавно в селі Мила Києво-Святошинського району правоохоронці спіймали іноземних зловмисників, які займалися крадіжками з авто на території Київщини, столиці та інших регіонів України

Про це повідомляє інформаційний портал "Моя Київщина" з посиланням на пресслужбу ГУ Нацполіції у Київській області.

Відомо, що реалізуючи оперативну інформацію, працівники правоохоронних органів зупинили автомобіль "Opel", на якому пересувалися банда.

Поліцейські обшукали автівку та знайшли: корпуси гранат, запали, пістолет, мобільні термінали, банківські картки та документи. Знайдене та вилучене направили на проведення експертиз.

Четверо громадян Грузії, різного віку, наймолодшому з яких 21 рік, а найстаршому – 51 виявилися зловмисниками. Усіх затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщені до ізолятора тимчасового тримання.

Поліція перевіряє затриманих щодо причетності до інших аналогічних злочинів.

Про затримання іноземців повідомлено МЗС України та посольство Грузії.

За даним фактом відкриті кримінальні провадження за ст. 185 (Крадіжка) та ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення підозри затриманим. Суд обере для них запобіжні заходи.

Також нагадаємо, що в місті Бориспіль на 57-річного чоловіка зненацька напала группа неповнолітніх хлопців.




Читати "Моя Київщина" у Telegram