Серія LS невеликих блоків V8 від General Motors є одним з найбільш культових двигунів, коли-небудь випущених, і одним з найцікавіших є LS4.

Читайте Знай в Google News!

LS4 від GM має об'єм 5,3 літра і унікальний тим, що пропонувався в конфігурації з переднім приводом. Він міг бути встановлений поперечно і приводитися в рух транспортними засобами, такими як Chevrolet Impala SS, Monte Carlo SS і Pontiac Grand Prix GXP, і став досить популярним серед ентузіастів, які бажають змінити двигун на своїх передньопривідних автомобілях.

Honda Civic Type R, carscoops

Натхненний гарячими хетчбеками з цим двигуном, Abimelec Design представив, як може виглядати Honda Civic Type R покоління FK8 з LS4 V8 під капотом.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Civic Type R стандартно поставляється з 2,0-літровим чотирициліндровим двигуном з турбонаддувом, але, доклавши трохи зусиль, LS4 V8 можна підігнати під моторний відсік. Ще в період свого розквіту цей двигун був хороший для 303 к.с. і 437 Нм крутного моменту, що аналогічно виходу 306 к. с. і 295 фунт-фут (400 Нм) моделей Type R. ми припускаємо, що з деякими більш сучасними нутрощами, LS4 V8 можна було б модифікувати до більш 350 к. с. без необхідності примусової індукції.

Honda Civic Type R, carscoops

Якщо є якийсь Сучасний хот-хетч, який міг би впоратися з крутним моментом цього V8, то, ймовірно, це був би Civic Type R.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.