У хмельницькому тролейбусі розгорівся неабиякий скандал через відсутність масок у подружжя, що зайшло до салону.

Відеоролик, зроблений очевидцем, опублікували у Facebook-спільноті Хмельницький LIVE.

Чоловік з жінкою зайшли у тролейбус і нарвалися на пасажирок, яких обурило, що у розпал пандемії ті зайшли в салон без масок. Чоловік заявив, що в нього алергія на маски, а в жінки маска розтягнулася, тож вона її надягти не може.

Тим часом закарпатські поліцейські відстежують ситуацію із дотримання протиепідемічних заходів. В умовах дії загальнодержавного карантину вони проводять перевірку суб’єктів, що здійснюють громадські перевезення в області.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Рейдові перевірки місцевими правоохоронцями проводяться систематично. Вони контролюють, в умовах карантину, роботу суб’єктів господарювання на дотримання карантинних обмежень та осіб, які знаходяться на самоізоляції, а також перевіряють роботу громадського транспорту.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше у Києві пасажирки трамвая влаштували махач через маску: "в голові щось є, придурочна?"

Як повідомляє портал «Знай.ua» У Львові контролери задули очі водієві трамвая перцевим балончиком: "не сплатив проїзд"

Також Знай.ua писав, що У Харкові кондуктор вибив вікно трамвая "занадто розумним" пасажиром