Мер Києва Віталій Кличко розповів, що влада міста продовжує вирішувати проблему з будівництвом житла, яке фінансував банк "Аркада". Про це повідомили у виданні "СтройОбзор".

Повідомляється, що в Києві проведи аудит будівництва трьох житлових комплексів, які фінансувалися банком "Аркада" і в даний момент ведеться розробка альтернативного рішення для ошуканих інвесторів.

Читайте Знай в Google News!

"Зараз результати аудиту - на розгляді в МВС, СБУ та Нацбанку. Протягом двох тижнів буде запропонований алгоритм добудови житла для ошуканих інвесторів. Ми не залишимо людей один на один з ситуацією, в яку вони потрапили" - підкреслив Віталій Кличко.

Віталій Кличко, фото: Facebook
Віталій Кличко, фото: Facebook
Віталій Кличко, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Йдеться про три житлові комплекси "Еврика", "Патріотика" і "Патріотика на озерах", які не були добудовані через фінансові проблеми.

Раніше Віталій Кличко заявив, що за результатами аудиту цих комплексів буде виноситься рішення про можливість їх добудови "Київміськбудом".

Житловий комлекс, фото: stroyobzor
Житловий комлекс, фото: stroyobzor
житловий комлекс, фото: stroyobzor

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що на Закарпатті відкрили "найвищу" дорогу України

Як повідомляв портал "Знай.uа", незаконна багатоповерхівка труїть життя львів'ян, бруд і сморід

Також, "Знай.uа" писав, що Надал потішив тернополян перед Новим роком