Huawei вже більше року змушена випускати флагмани і більш прості нові смартфони без встановлених додатків і сервісів Google через санкції з боку США.

Правда, користувачі використовували "лазівки" в системі, так що кожен бажаючий міг використовувати сервіси пошукача при необхідності. Тепер же стало відомо, що одну з таких лазівок вже закрили.

Читайте Знай в Google News!

На проблему звернув увагу один з користувачів соціального новинного ресурсу Reddit. Він повідомив, що роками вручну завантажував установчі файли APK для Google Maps (Google карти), а також інших додатків, і вручну встановлював їх. Тим не менш, нещодавно цей трюк вперше зазнав невдачі.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Тепер система при установці повідомляє про помилку, і називає причину, хоча сама причина є недійсною.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що вчені виявили величезний кораловий риф на дні океану. Повідомляється, що при вивченні дна океану, вони виявили Корал, який досягав висоту в 500 метрів. Дивно, але він став справжнім домом для мешканців.

Як повідомляв Знай.uа, в мережі з'явилася гра, в якій геймеру доведеться стати справжнім терапевтом для штучного інтелекту.

Також Знай.uа повідомляв, співробітники Amazon розпочали масштабний страйк у день чорної п'ятниці. Повідомляється, що їх не влаштовує підвищена травмонебезпечність, а також інші робочі нюанси, які роблять їх роботу просто нестерпною.