У Львові в одній з місцевих піцерій розгорівся справжній скандал. Виявилося, що відвідувачці подали сиру страву та навіть не вибачилися за це.

Читайте Знай в Google News!

Про це розповіла львів’янка Оксана Шиманська.
Так, стало відомо, що у Львові у піцерії “Траторія сім‘я”, що на Південному відвідувачі скаржаться на сиру курятину, яку подають у страві. Варто зазначити, що цей інцидент трапився у п’ятницю, 27 листопада. Львів'янка розповіла, що працівники піцерії принесли нагетси із повністю сирою курятиною всередині, більшість яких з’їла її дитина.

Фото: Оксана Шиманська

"Їла їх із соусом, можливо тому не одразу зрозуміла, що щось не так. Вже вкінці дитина сказала, що більше їх не хоче, тоді я спробувала один і він був зовсім сирий”, – розповідає Оксана Шиманська.
За страву відвідувачі таки заплатили, але жодних пояснень та вибачень від адміністрації закладу не отримали. Жінка відзначила, що вона намагалась поговорити з адміністратором і кухарями, які готували страву, але ніхто крім барменки із гостею розмовляти не захотів.

Фото: Оксана Шиманська

“Тоді я залишила гроші, взяла чек, аби мати доказ, де їла моя дитина, і просто пішла. Згодом намагалась зателефонувати за номерами вказаними на сайті та додзвонитись до власників. Але мені відмовились давати їх контакти, кинувши слухавку, а потім і зовсім перестали відповідати на дзвінки”, – додає жінка.