UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Бюджетну комісію ради Львівської ОТГ може очолити відома громадська активістка

Наталію Шелестак пропонуватимуть на посаду у Львівській міськраді

Бюджетну комісію ради Львівської ОТГ мож…
Наталка Шелестак. Фото 4studio

Новообрана депутат Львівської об’єднаної територіальної громади від фракції "Варта" Наталія Шелестак може очолити бюджетну комісію Львівської ОТГ. Про заявив керівник львівської міської організації партії "Європейська Солідарність" Петро Адамик, пише Depo.Львів з посиланням на "Четверта студію".

Адамик також розповів, що секретарем Львівської міськради пропонують призначити Маркіяна Лопачака зі фракції "Свобода".

Додамо, 12 листопада Наталія Шелестак підписала меморандум про співпрацю депутатів у раді Львівської ОТГ. 

Вона наголосила, що усі новобрані депутати повинні працювати ефективно, незважаючи на політичні вподобання.

"Ми, як молода партія "Варта", яка вперше приймала участь у виборах і отримала підтримку львів’ян, виступила з ініціативою про підписання Меморандуму про співпрацю. Ми закликали усі партії, які подолали 5% бар’єр та потрапили до міської ради, долучитись до підписання меморандуму про співпрацю. У меморандумі ми проголосили певні правила та напрямки роботи на наступні 5 років. Нам приємно, що до нас долучилась найбільша фракція "Європейської Солідарності" та партія "Свобода". Ми вважаємо, що окрім коронавірусу у Львові основними проблемами є корупційні схеми та політичні спекуляції, які унеможливлюють управління будь-якою сфери містом", – наголосила Наталія Шелестак.

Вона додала: "Ми вважаємо, що депутатський корпус повинен працювати ефективно, незважаючи на політичні вподобання. Ми наголошуємо, що потрібно провести аудит всієї міської господарки. Ми готові до конструктивної роботи і переконані, що вона розпочнеться у перші дні після прийняття депутатами присяги", – наголосила Наталія Шелестак.

Новообраний депутат та голова осередку "Європейської Солідарності" у Львові Петро Адамик закликав "Самопоміч" приєднатись до підписання меморандуму про співпрацю.

"Цією угодою ми беремо на себе зобов’язання протягом наступних 5-ти років втілити програмні засади трьох політичних сил у життя львів’ян. Ми сподіваємось, що до нас приєднається "Голос". Якщо у міській раді відбудеться повне перезавантаження чиновників, то, можливо, і "Самопоміч" зможе приєднатись. Приємно, що ще до прийняття присяги три політичні сили визначились, на яких засадах будуть працювати", – додав Адамик.

У Меморандумі зазначається, що місцеві вибори відкрили перед Україною шанс продовжити розбудову держави, в умовах завершення реформи децентралізації, спираючись на найкращий європейський досвід розвитку територіальних громад та продовжуючи послідовний вектор руху держави, спрямований на членство в Європейському Союзі та НАТО.

Нагадаємо, що подібне об’єднання проукраїнських політичних сил у Раді Львівської ОТГ відбулось вперше.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme