Надзвичайні події

Упродовж минулого тижня надзвичайники Чернігівщини 52 рази залучались до ліквідації пожеж

Упродовж минулого тижня з 23 по 30 листопада щоденно в підрозділах Управління ДСНС України у Чернігівській області перебувало на цілодобовому чергуванні 192 чоловіка особового складу та 61 одиниця спеціальної техніки.

Вогнеборцями ліквідовано 32 пожежі, 18 з яких виникли в житловому секторі громадян, 1 на об’єкті, 4 на транспорті та 9 інших. Вогнем пошкоджено 17 будівель різного призначення та 3 одиниці техніки. На жаль, під час пожеж загинуло 3 особи, ще 1 врятовано.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Чернігові сталася пожежа житлового будинку

Фахівці групи піротехнічних робіт та підводного розмінування Аварійно-рятувального загону спецпризначення 2 рази залучалися до знешкодження вибухонебезпечних предметів, які були виявлені у Борзнянському та Бобровицькому районах Знешкоджено та знищено у встановленому порядку артилерійський снаряд калібром 76 мм та ручну гранату РГД-33 часів Другої світової війни.

Крім того, підрозділи оперативно-рятувальної служби Чернігівщини двічі залучалися для проведення робіт по вилученню тіл загиблих з води  та тричі до проведення аварійних робіт під час дорожньо-транспортних пригод, а також 13 раз для надання допомоги громадянам, проведення інших невідкладних робіт, виконання заходів із запобігання поширенню захворюваності на коронавірусну хворобу COVID-19.

Отримуйте оперативні новини Чернігівщини – підписуйтеся на наш Telegram-канал – https://t.me/CheLineTv

У ДСНС в Чернігівській області

Ще статті по темі

Back to top button