Екснардеп і екскомандир добровольчого батальйону “Донбас” Семен Семенченко прокоментував скандальне розслідування 5 каналу (який належить експрезиденту Петру Порошенку), і порівняв український телеканал з російським НТВ.

Про це Семенченко написав на своїй сторінці у Фейсбук.

“Журавлина в стилі НТВ. Подивився чергову творчість 5 каналу про «поганого Семенченка». Вражає не нахабство і рівень брехні. І навіть не те що всі ці «сюжети» ось уже 6 років клепають з одними і тими ж акторами (які з тих пір сильно постаріли) і без спроб дати мені сказати слово у відповідь. Вражає саме рівень неповаги до власних прихильників яким потім все це лайно дивитися. Абсолютно очевидно що цих людей просто вважають ідіотами без критичного мислення. І тут якраз повна схожість з російським НТВ. Навіть в манері подачі матеріалу. Тисну руку – обіймаю)).

Приклад. Запускається тезіс- «батальйон Донбас приписав собі одноосібне звільнення Слов’янська». Потім ця теза успішно 5 каналом спростовується. Але ж таких заяв ні батальйон «Донбас» ніколи не робив. Більш того – Слов’янськ взагалі ніхто не звільняв. Батальйон «Донбас» разом з іншими частинами взяли Миколаївку і перекрили шляхи постачання Слов’янську. А потім доблесне командування тупо випустило колону Гиркина в Донецьк і зайняло пусте місто. Навіщо брехати, приписуючи нам то що можна легко перевірити і що ми не говорили? Тільки один варіант- ставлення до глядача як до бидла. Вони точно впевнені що ніхто перевіряти не буде. Ну а те що «експертом» до сюжету виступає генерал Назаров – колишній начальник Штабу АТО засуджений судом за збитий у 2014 (в тому числі і по його службової недбалості) Іл-76 це м’яко кажучи … ганьба.

Коротше, )) постараюся прискорити вихід своєї книги присвяченої подіям 2014-2018 років. Журналістам п’ятого каналу дякую за її попередню рекламу і епічно фото де я з Муженком в стилі «імперія завдає удару у відповідь». Колаж класний, поставлю на обкладинку”, – йдеться у повідомленні.

Напередодні Семенченко нагадав, як раніше Порошенко схвально відгукувався про Семенченка, а сьогодні його канал поливає екснардепа брудом.

“Порошенко, перший рік війни. “Мужність, витримка і сила духу Семенченка – приклад для всіх. Пишаюся ним!”
5 канал Порошенка, cьомий рік війни. “Семенченко в 2014 не воював, країну захистили Гелетей і Муженко. Не пишаюся ним!”

Завiса. Бурхливі оплески”, – йдеться у повідомленні Семенченка.