На фотографіях у Рівному показали, як перемогти насилля (ФОТО)

1560 0

Ми у соцмережах:

На фотографіях у Рівному показали, як перемогти насилля (ФОТО)

Рівненські студенти, учні та колишні випускники рівненських шкіл організували фотовиставку в межах соціального проекту «Зупинись! Почни любити».

Проект, спрямований на подолання фізичного та психологічного насильства між людьми, організувала ГО «ЛІТЕКО».
В межах проекту у Рівному відкрили фотовиставку у «Златі Плазі», а також планують запустити соціальну рекламу та провести семінар-практикум для психологів, юристів, працівників поліції.

Організаторка виставки Людмила Стасюк пояснює, що головна мета виставки – звернути увагу суспільства на те, що фізичне та психологічне насильство негативно впливає на людину:

«Варто зупинитися, розібратись у своїх внутрішніх психологічних проблемах, розкрити самого себе, змінити своє розуміння власного життя. І тоді в стосунках, у дружбі, в любові, в родині все буде на позитиві».

Вона додає, що виставка складається з парних фотографій. Фото в сірих рамках мають негативний зміст, а фото в рожевих – позитивний:

«Ви можете побачити фото, де дитина сумує, бо батьки зависли в комп’ютерах, планшетах і просто не звертають на неї уваги. Достатньо просто приділити час – хай це буде тридцять хвилин, хай це буде година чи раз у тиждень, але це буде час, який вони проведуть разом. Дитина буде відчувати тепло, підтримку, любов, і самі ж батьки отримуватимуть від цього не просто позитив, а кайф. Вони відчуватимуть себе не якимись квартирантами, а повноцінною сім’єю».

На виставці представлені роботи двох фотографів – Андрія Лєбєдєва (фотостудія «Квадрат») та Ірина Щевич (учасниця ГО «ЛІТЕКО»).

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також