На Тернопільщині живе родина, в якій у коханні та мирі виховуються 18 дітей. Все почалося в далекому 2003 році, коли в сім'ю прийшла біда.

У селі Залисці в Шумському районі Тернопільщині живе родина Бальчос, пише Реально. У 2003 році у подружжя народилася дочка. Лікарі виявили у дівчинки патології в серці. До 2 років дитина через цю патологію почав задихатися і відчувати судоми. Батьки звернулися до медиків і пообіцяли Богу, що якщо дитина виживе, то вони зроблять щось дуже хороше.

Медики зробили операцію дівчинки і її стан покращився. Про обіцянку подружжя не забули і добра справа сама їх знайшла. Родичі запропонували їм створити дитячий будинок сімейного типу. Любов і Володимир Бальчос довго не думали і погодилися. Вони знайшли великий будинок і почали готуватися взяти під опіку дітей.

Подружжя знайшло покинуту будівлю дитячого будинку і викупили його. Гроші їм давали благодійники, допомагала церква, а також благодійники із закордону. 21 листопада 2006 року відкрився дитячий будинок сімейного типу. У соціальній службі повідомили подружжю, що є діти, які можуть виховуватися в їхньому будинку.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

У їхній родині з'явився хлопчик Віталій, з яким любов раніше зустрічалася. Вона познайомилася з дитиною в лікарні, де лежала її дочка і дізналася, що його відняли у матері. Рідний син любові попросив взяти дитину, але тоді жінка відмовилася. Зараз же волею випадку ця дитина знайшла тепло і любов в сім'ї любові.

Сім'я росла і збільшувалася, але чоловік любові помер 10 років тому. Після смерті чоловіка не впасти в депресію і не здатися їй не дали діти. Після смерті чоловіка жінка взяла на виховання ще 5 дітей.

Жінка зізналася, що не боїться взяти на виховання ще дітей. Зараз в сім'ї виховується 18 дітей. Всі вони для любові улюблені і рідні. Вона зізнається, що заради дітей жила і житиме.

Всі діти, які виросли в цій родині з теплотою і любов'ю згадують проведені тут роки. Діти намагаються сказати про любов до мами навіть в записочках і в СМС-ках.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Чернівцях родина Мурару виховує прийомних дітей.

Також Знай писав, що на Тернопільщині родина усиновила 6 дітей.

Нещодавно Знай передавав, що американська сім'я удочерила дівчинку з Албанії.