Івано-Франківськ

На Тернопільщині відремонтували шляхопровід, збудований майже 30 років тому

Завершили ремонт моста на трасі М-19.
У межах програми «Велике будівництво» біля села Прошова Тернопільського району відремонтували шляхопровід, збудований майже 30 років тому.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомив начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Микола Довгошия, пише ПІК.

«Цей понад 40-метровий залізобетонний шляхопровід збудували майже 30 років тому і від того часу жодного разу його не ремонтували. Лише цього року тут ліквідували шматки арматури, які стирчали на різних ділянках дороги, відновили гідроізоляцію, провели водовідведення, поклали монолітні плити із армованого залізобетону, 2 із трьох шарів асфальтобетону, встановили парапетне огородження та нанесли розмітку», – повідомив Довгошия.

1606743400 755

За його словами, на поточний середній ремонт мосту, який знаходиться на трасі М-19, з державного бюджету виділили 9,2 млн грн.

Всього з початку року у Тернопільській області провели поточний середній ремонт 4 шляхопроводів на автошляху М-19 Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече.

Цей автошлях, який перетинає з півночі на південь усю Тернопільщину, – пріоритетний об’єкт «Великого будівництва» у 2020 році для регіону.

1606743498 962 1

Згідно з програмою «Велике будівництво» на Тернопільщині цього року запланували закінчити поточний середній ремонт 162 км автошляхів. Основну частину з цих робіт мають виконати на дорозі М-19, що є міжобласним коридором та важливою частиною європейського автомобільного маршруту Е-85.

Приєднуйтесь до нас  у FacebookInstagram , Youtube та  Telegram

Читайте також:

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено