У Дніпрі двійнята народилися у COVID-центрі через коронавірус у їхньої мами: як почуваються малюки

У Дніпрі двійнята народилися у COVID-центрі через коронавірус у їхньої мами: як почуваються малюки

Фото: УНІАН

Незабаром хлопчикам проведуть тестування.

Двійнята народилися у COVID-центрі  Дніпра. Хлопчики завважки три кілограми та два вісімсот нині під наглядом неонатологів.

Про це йдеться 30 листопада у сюжеті ТСН.16:45.

Їхню 35-річну маму доправили терміново до обласної лікарні Мечникова з Першотравенська. У вагітної жінки був коронавірус  - і стан ставав дедалі тяжчим. Через коронавірус у мами малюки в утробі почали страждати від нестачі кисню. Тож щойно медики обласної лікарні підтримали стан вагітної, одразу зробили кесарів розтин. Хлопчики народилися завважки три кілограми та два вісімсот. Нині вони під наглядом неонатологів. Незабаром їм проведуть тестування на COVID-19. Від початку пандемії в обласній лікарні Мечникова народили вже тринадцять жінок у стані коронавірусної хвороби. Водночас завдяки зусиллям лікарів, жоден з цих немовлят на коронавірус не захворів.

"Загроз для життя дітей немає. Ми будемо робити все можливе, щоб найближчими тижнями мама одужала, і з дітьми виписалася. Лікуємо, спостерігаємо. Думаю, все буде добре", - говорить Сергій Риженко, керівник обласної лікарні ім. Мечникова.

У COVID-центрі Дніпра народилися двійнята

У COVID-центрі Дніпра народилися двійнята

Нагадаємо, в Україні зростає кількість інфікованих коронавірусом, який госпіталізують до лікарень.

Повʼязані теми:

Стаття з добірки новин:
Коронавірус в Україні
Наступна публікація