UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Мирослава Меркуна поховають завтра на Личакові

Громада Львова сумує з приводу смерті Мирослава Меркуна — політреферента і станичного Личаківської станиці Львівського крайового Братства ОУН-УПА, громадського активіста

Мирослава Меркуна поховають завтра на Ли…

Громада Львова сумує з приводу смерті Мирослава Меркуна — політреферента і станичного Личаківської станиці Львівського крайового Братства ОУН-УПА, громадського активіста. Про це Depo.Львів повідомили у Львівській міськраді. Завтра відбудеться прощання та Чин похорону.

Так, завтра, 1 грудня, об 11.00 год у Ритуальному залі каплиці Різдва Пресвятої Богородиці ПЦУ (вул. Пекарська, 52) відбудеться прощання і Чин похорону. Поховають Мирослава Меркуна на полі № 86а — Меморіалі "Стіна Пам’яті УПА" Личаківського кладовища.

Прощальні заходи відбудуться з дотриманням карантинних обмежень, тож усіх просять бути на відстані один від одного та в засобах захисту, обов’язково — у масках чи респіраторах.

Нагадаємо, сьогодні, 30 листопада, на 90-му році життя відійшов у вічність Мирослав Меркун. З 1990 року брав участь у громадській роботі, був активістом Руху, членом "Просвіти", очолював осередок "Меморіалу". Був учасником Світового з'їзду вихідців з Яворівщини у 2020 році в Яворові.

Всі актуальні та свіжі новини Львова читайте на Depo.Львів

 

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme