Кияни почали масово хворіти на грип та ГРВІ. У столиці зафіксовані тисячі хворих на ці захворювання.

Про це розповів мер Києва Віталій Кличко. За його словами, станом на 30 листопада в столиці було зареєстровано понад 12,5 тисяч хворих і застуджених. З цього числа 5 тисяч-діти і понад 7,7 тисяч дорослих.

При цьому Київ залишається одним з лідерів по добовій захворюваності коронавірусом.

Нагадавши, Знай писав, що зараз по всьому світу майбутній коронавірус. Люди хворіють мільйонами. Тільки за останню добу було виявлено 747 тисяч нових випадків. Попередній рекорд по захворюваності COVID-19 перевищено на 80 тисяч осіб. Це означає, що вірус продовжує поширюватися.

Також Знай повідомляв, що нардеп від" Слуги народу " Тищенко захотів посилити карантин вихідного дня. Він заявив про необхідність закрити громадський транспорт для українців. На його думку, це основний рознощик інфекції. Народний депутат та заступник голови фракції "Слуги народу" Микола Тищенко ініціює обмеження роботи громадського транспорту під час карантину вихідного дня.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Україні говорять про введення повного локдауну. Цю ідею підтримують лікарі, які лікують пацієнтів, заражених коронавірусом. Інфекціоністка МОЗ, доктор медичних наук Ольга Голубовська розповіла, що необхідний найжорсткіший карантин, так як тільки він допоможе розірвати ланцюг передачі вірусу. Вона підкріпила свої слова тим, що від коронавірусу немає ліків і немає вакцин, немає лікування.