На Львівщині розчищають дороги від снігу, проїзд забезпечено, – Укравтодор

Новини 30 Листопада, 2020 154

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Станом на 06.00 год. 30 листопада, місцями сніг у Закарпатській, Львівській, Волинській і Рівненській областях, де випало від 1 до 5 см снігу; дощі в Одеській, Миколаївській, Полтавській, Сумській та Луганській областях; на решті території без опадів.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє Державне агентство автомобільних доріг України.

Як зазначається у довідці про погодні умови та стан проїзду на автомобільних дорогах державного значення, станом на ранок 30 листопада, температура повітря коливається: -2-5°С в західних і північних областях, -2+2°С в центрі, +1+5°С на сході та півдні.

Покриття на дорогах державного значення в областях з опадами мокре, в решті областей сухе.

На перевальних ділянках доріг невеликий сніг. Температура повітря -1-5°С. Стан покриття мокре, на Вишківському перевалі в Івано-Франківській області засніжене.

В областях з опадами виконуються роботи з розчистки проїзної частини доріг від снігу, здійснюється їх обробка протиожеледними матеріалами.

Проїзд всіма ділянками доріг державного значення забезпечено.

Протягом доби на «Гарячу лінію» Укравтодору від водіїв не надходило звернень щодо незадовільного зимового утримання доріг.

Для забезпечення проїзду дорогами державного значення дорожніми організаціями задіяно в роботі 323 одиниці техніки та 391 робітник.

За повідомленням УкрГМЦ 30 листопада значний мокрий сніг та дощ, налипання мокрого снігу, ожеледь в Одеській, Миколаївській, Кіровоградській, Черкаській та Полтавській областях. Вітер північно-західний, на півдні та сході південно-східний з поривами 15-20 м/с.Температура повітря вночі -2+3°С, вдень 0+5°С; у південних та східних областях вночі 0+5°С, вдень +4+9°С.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , ,