Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Нацполіції назвали кількість складених протоколів за порушення карантину за вихідні

Реклама

Протягом вихідних поліцейські склали 406 адміністративних протоколів за порушення карантинних обмежень.

Про це повідомили на сайті Нацполіції.

У Нацполіції нагадують, що київські правоохоронці продовжують контролювати дотримання карантинних обмежень громадянами та суб'єктами господарювання. Так, протягом останніх вихідних перевірено 1510 закладів господарської діяльності - це розважальні заклади, заклади громадського харчування, торгово-розважальні центри тощо.

За результатами цих перевірок на посадових осіб складено 198 адмінпротоколів за ч. 1 ст. 44-3 (Порушення правил карантину людей) Кодексу про адміністративні правопорушення. За це передбачено накладення штрафу від 34 до 170 тисяч гривень.

Також, у закладах господарської діяльності поліцейські перевіряли громадян на предмет носіння засобів індивідуального захисту. Відтак, за порушення вимог ч. 2 ст. 44-3 КУпАП складено 208 адміністративних протоколів, що передбачає штраф від 170 до 255 гривень.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини