У Рівному жінка з мамою три місяці прожили без газу. Про це розповіли у виданні "4vlada".

Повідомляється, що мешканка Наталія Микитюк та її 74-річна мама Тамара кілька місяців жили без газу.

Читайте Знай в Google News!

Жінка розповіла, що влітку жінці подзвонили з "Рівнегазу" і сказали, що їй потрібно встановити газовий лічильник в будинку. Однак через хворіє мами вона не хотіла нікого пускати в будинок в період пандемії і попросила встановити лічильник на вулиці. Також їй повідомили про аварійну ситуацію. Жінка думає, що це стало причиною відключення їхнього будинку від газу.

У підсумку жінка з мамою прожили без газу кілька місяців. Потім вони звернулися до газовиків, які затвердили план встановлення лічильника на вулиці. Наталя сплатила рахунки на суму 10 000 гривень і 16 жовтня роботи по установці лічильника були проведені, а 23 листопада працівники закінчили зварювати труби всередині будинку, проте газ не провели. У той момент вже було більше 60 днів, як будинок жінки був відключений.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Причиною неможливості підключити газ став сусід жінки доктор Валерій Нобіс, який відмовився пропускати співробітників "Рівнегазу" на свою територію, де знаходяться газові стояки. На місце події викликали поліцію, проте правоохоронці нічого не змогли зробити.

Чоловік відмовлявся пояснювати свою точку зору і лише на порталі "ЧаРівне" з'явилося інтерв'ю з Валерієм. Він розповів, що жінки не знаходять спільну мову з його тещею, тому він не хоче нікого пускати на свою територію.

Публікація у виданні ЧаРівне: 4vlada
Публікація у виданні ЧаРівне: 4vlada
Публікація у виданні ЧаРівне: 4vlada

У "Рівнегазі" пояснили, що після виникнення конфлікту вони поспілкувалися з чоловіком і він допустив працівників на свою територію. Однак Наталя порушила правила безпеки і побудувала гараж над газопроводом через що роботи трохи затягнулися.

У підсумку газ в будинок жінки підключили, хоч і із запізненням. Експерти кажуть, що затягування робіт були з вини постачальника, поетом споживач не буде за це переплачувати.

Ремонтні роботи газівників, фото: 4vlada
Ремонтні роботи газівників, фото: 4vlada
ремонтні роботи газівників, фото: 4vlada

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львів'яни начихали на карантин вихідного дня кілометровими чергами

Як повідомляв портал "Знай.uа", тарифи на газ знову жахають українців: скільки доведеться платити за доставку в 2021

Також, "Знай.uа" писав, що на Закарпатті відкрили "найвищу" дорогу України