Відомий український ведучий і шоумен Руслан Сенічкін опублікував новий пост в соціальній мережі Instagram. Виявився він непростий, а з привітанням для співведучої.

Таким чином, повідомляється, що співведуча Руслана Сенічкіна, Людмила Барбір святкує свій день народження. Вони багато часу проводять разом, тому, встигли вже здружитися, і тепло один до одного ставляться.

Руслан пише, що це дуже круто, коли Люда з'являється в чиємусь житті, адже, вона змінює його в кращу сторону. Більш того, вона може і поміняти кардинально людину.

"Цілую і люблю. З днем народження " - додав в кінці телеведучий.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що відома українська телеведуча шоу "Сніданок з 1+1", фаворитка телеглядачів на шоу " Танці з зірками" Людмила Барбір часто ділиться в мережі яскравими знімками та історіями з життя.

Зараз вона вже поборола хворобу, і повернулася назад на студію, де її тимчасово замінювала інша ведуча.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Питання носити або не носити вже не варто: чи можна прати одноразові маски і як їх зберігати

Як повідомляє портал Знай У Харкові буйний пенсіонер "зчепився" з хлопцем через маску: "дихаєш своїм килимом"

Також Знай писав, що Коломойський підколів ведучих "1+1": "начебто голови немає, а ви все одно бігаєте"