Сьогодні, 30 листопада в Харкові під стінами ОДА проходить черговий мітинг проти роботи коксохіму.

Про це передає МГ"Об'єктив".

Учасники протесту вимагають від новопризначеної голови Харківської ОДА Тимчук негайно припинити діяльність підприємства.

фото: МГ Об'єктив
фото: МГ Об'єктив

В учасників пікету в руках плакати:"Чому коксохімічна банда досі не в буцегарні"," Приберіть бандитів від Новожанівського родовища мінеральної води – це власність харків'ян"," Ми не щури, припинить нас труїти " тощо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

фото: МГ Об'єктив
фото: МГ Об'єктив

"Я проживаю недалеко від коксохіму вже 10 років. Постійно відчуваю на собі ці вихлопи. Іноді мені важко дихати. Багато людей в нашому районі хворіють онкологічними захворюваннями і хворобами легенів. Хочемо, щоб новий губернатор звернула увагу на цю проблему!"- каже одна з учасниць мітингу Світлана.

Як зазначають організатори акції протесту, то з кінця серпня цього року викиди Харківського коксового заводу різко зросли — вміст пилу в повітрі навколо нього по кілька разів на тиждень перевищує норму в 10-60 разів.

фото: МГ Об'єктив
фото: МГ Об'єктив

фото: МГ Об'єктив
фото: МГ Об'єктив

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Харків'яни з прищіпками на носах прийшли під коксохім: "ми не щури"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Розлючені харків'яни прийшли під вікна до Кучера: "досить нас труїти!"

Також «Знай.иа " писав, що Харківські медики назвали наслідки життя під боком у коксохіму: "це рак"