Хто дав гроші Надії Савченко на розбудову партії в Тернопільській області?

Поділитися


Голова Тернопільської обласної організації політичної партії “Громадсько-політична платформа Надії Савченко” Врочинська Надія повідомила у соцмережі про створення районної організації партії в Шумську:”Оголошую про формування Шумського районного осередку політичної партії “Громадсько-політична платформа Надії Савченко” . Шукаю трьох сміливців і патріотів України з вашого району , амбітних людей готових очолити місцевий осередок нашої партії і допомагати розбудовувати його з середини. Лідер партії – Герой України, патріот України, харизматична, розумна, рішуча, смілива талановита жінка- українка, рупор правди і справедливості, ворог злодійсько-олігархічної злочинної системи, мій однодумець, соратник і друг. Борячись з корупцією, відкриваючи очі українцям на правду, Надія Савченко стала на шляху представників діючого режиму і конкурентом на виборах. Вбити її вони побоялись, але два роки з усіх олігархічних телеканалів та інших продажних ЗМІ, не маючи жодних доказів, лили бруд на Надію. А потім кинули за грати, де тримали її ховаючи від усього світу більше року, не розпочинаючи суди по суті. Сьогодні Надія вільна, і точно виконає обіцяне українцям – змінити цю політичну систему конституційним шляхом. Наша партія – молода партія, партія , що активно формується саме зараз , саме простими людьми з низу до верху, але , як сказала сама Надія, це не партія особистості – це партія особистостей, рівних серед рівних сміливих людей, борців за права і свободи співгромадян, готових не словом, а ділом будувати гуртом нову, квітучу і успішну державу. Тому прошу всіх , хто вміє відрізняти Правду від Брехні, хто довіряє Надії, усіх, на кого не подіяли брудні чорні інформаційні технології, які були застосовані і до новообраного Президента Зеленського втч, одними і тими ж кланами – ставайте з нами пліч-о-пліч до зміни і будівництва країни власними руками. Разом – тільки так перемагають!
Тих, хто бажає долучитись до нашої спільної мети, прошу надсилати мені номери телефонів особистим повідомленням.Ми собі подібних все одно знайдемо і свої відгукнуться, бо відчують, що вони нам потрібні, а ми їм.

З повагою Голова Тернопільської обласної організації політичної партії “Громадсько-політична платформа Надії Савченко” Врочинська Надія

У квітні позолотіла капуста

На Тернопільщині викрито заступника міського голови Чорткова на отриманні 800 доларів США неправомірної вигоди