Окремі чопські депутати проти встановлення дитячого майданчика по вул. Приозерній

Сьогодні в Чопі відбулася чергова сесія міської ради. З інформації оприлюдненої на офіційному сайті Чопської міської ради чотири питання порядку денного не були прийняті, серед яких питання про внесення змін до загальноміської цільової Програми з встановлення та облаштування дитячих майданчиків на прибудинкових та інших територіях у м. Чоп.

Протягом трьох останніх років в нашому місті збудовано уже п’ять сучаних дитячих майданчиків на яких чопська малеча має можливість відпочивати та активно розвиватися.
Тобто, здоровий розвиток дитини сьогодні в пріорітеті роботи керівництва чопської влади.
Як нас проінформували в міській раді, сьогодні на жаль, окремі депутати не підтримали ідею встановлення чергового дитячого майданчику на території компактного проживання ромів у місті Чоп, а саме на міській території по вул. Приозерній.
Причин було мільйон: від розкрадання майна і поломок конструкцій та здачі їх на металолом, встановлення майданчика на території в приватному секторі, великої вартості майданчика та багато іншого.

Хочеться звернутися до міських обранців, яких обрала громада міста, в тому числі і виборці з вулиць Приозерна та Західна, що всі діти, хочуть відпочивати на дитячих майданчиках, і всі діти не залежно від віку, статі чи національності є дітьми України, і всі діти є однакові.

Оприлюднюємо прізвища депутатів, які не проголосували за встановлення дитячого майданчика по вул.Приозерній:
Плиска В.П,, Цар Г.В., Єськін І.В., Орсагош О.В., Русин В.І.

Новини Чопа

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *